Verbeter je uitspraak met ‘De eerste stappen naar verstaanbaar Nederlands’ 📽

Wil jij precies horen en zien hoe het Nederlands wordt uitgesproken? Dan is de videoserie ‘De eerste stappen naar verstaanbaar Nederlands’ echt iets voor jou! Deze serie van 25 video’s over de klanken, klemtoon, intonatie en assimilatie kun je gebruiken als naslagwerk of – als je lesgeeft – als materiaal in je NT2-les. Zo word je een expert in uitspraak!

Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen

De titel ‘De eerste stappen naar verstaanbaar Nederlands’ verwijst naar mijn boek Verstaan Nederlands in zeven stappen. Ik leg in deze videoserie leg ik de eerste drie van de zeven stappen uit. De overige vier stappen zijn oefeningen die je in het boek of op de bijbehorende website kunt bekijken.
Staat die uitleg dan niet in het boek? Jawel, maar… boeken praten niet! En als we het over uitspraak hebben is beeld en geluid toch wel handig. Ik deze serie gemaakt om je precies te laten zien wat je met je mond doet en hoe de verschillen klinken.

Inhoud

Zoals gezegd behandelen de video’s de eerste drie stappen. Dat zijn:
Stap 1: Begrijpen hoe het Nederlands wordt uitgesproken en wat de luisteraar hoort bij een verkeerde uitspraak.
Stap 2: Ervaren van de uitspraak door te kijken en te voelen.
Stap 3: Kennis over het verband tussen letter en uitspraak.
Bekijk de voorbeeldvideo’s en zet je eerste stappen naar Verstaanbaar Nederlands:

Voorbeeldvideo’s

Bestel nu!

Bestel nu deze videoserie en word een expert op het gebied van uitspraak! Je krijgt onbeperkt toegang tot de 25 video’s voor €17,99. De video’s staan op het NT2Spraak College, het e-learningsplatform van NT2Spraak. Je kunt ze op al je apparaten afspelen.

Bestellen

Met onderstaand formulier kun je bestellen. De videoserie wordt binnen 12 uur toegevoegd aan je NT2Spraak College-account. Je krijgt hierover een persoonlijke e-mail van ‘Marieke van NT2Spraak’ in je mailbox. Check je Spambox als je niks hoort! (Heb je nog geen account in het NT2Spraak College? Dan maak ik er een voor je aan. Je kunt dan later je wachtwoord wijzigen.)

Voorwaarden en garantie

Zorg dat je deze pagina zorgvuldig hebt gelezen. Heb je nog vragen of ben je niet tevreden over de video’s? Neem dan contact met mij op, dan zoeken we een oplossing. En ben je dan nóg niet tevreden, dan stort ik je aankoopbedrag terug.