Verbeter je uitspraak van het Nederlands met de videoserie ‘De eerste stappen’

Heb jij interesse in de uitspraak van het Nederlands? Dan is de videoserie ‘De eerste stappen’ echt iets voor jou! Het is een serie van 25 video’s over de verschillende onderdelen van de Nederlandse uitspraak: klanken, klemtoon, intonatie en assimilatie. Je kunt het gebruiken als naslagwerk of – als je lesgeeft – als materiaal in je NT2-les. Zo word je een expert in uitspraak!

De Nederlandse uitspraak in 25 onderwerpen

Bij het leren van de uitspraak zijn een goede uitleg en een duidelijk voorbeeld noodzakelijk. In de videoserie ‘De eerste stappen’ geef ik uitleg en doe ik de klemtoon, het spreekritme, de intonatie, de assimilatie en de lastige klanken voor op video.

Drie stappen

Elk onderwerp is uitgewerkt in drie stappen:
Stap 1: Begrijpen hoe het Nederlands wordt uitgesproken en wat de luisteraar hoort bij een verkeerde uitspraak.
Stap 2: Ervaren van de uitspraak door te kijken en te voelen.
Stap 3: Kennis over het verband tussen letter en uitspraak.

Bekijk de voorbeeldvideo’s en zet je eerste stappen naar Verstaanbaar Nederlands:

Voorbeeldvideo: [p] – [b]

Voorbeeldvideo: Klemtoon in samenstellingen

De titel ‘De eerste stappen’ verwijst naar de methode Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen, een leidraad voor het verbeteren van de verstaanbaarheid. De eerste drie stappen én de andere vier stappen: luisteren, oefenen, doen en… actie! staan uitgewerkt in het boek en op de bijbehorende website. 

Bestel nu! 

Bestel nu de videoserie ‘De eerste stappen’ en word een expert op het gebied van uitspraak! Je krijgt onbeperkt toegang tot de 25 video’s voor €17,99. De video’s staan op het NT2Spraak College, het e-learningsplatform van NT2Spraak. Je kunt ze op al je apparaten afspelen.

Bestellen

Creditcard

Betaal in het NT2Spraak College met creditcard. Na betaling kun je meteen aan de slag.

iDeal

Met onderstaand formulier kun je videoserie bestellen via iDeal.
De videoserie wordt binnen 12 uur toegevoegd aan je NT2Spraak College-account. Je krijgt hierover een persoonlijke e-mail van ‘Marieke van NT2Spraak’ in je mailbox. Check je Spambox als je niks hoort!

Heb je nog geen account? Dan maak ik er een voor je aan. Je kunt dan later je wachtwoord wijzigen.

Voorwaarden en garantie

Zorg dat je deze pagina zorgvuldig hebt gelezen. Heb je nog vragen of ben je niet tevreden over de video’s? Neem dan contact met mij op, dan zoeken we een oplossing. En ben je dan nóg niet tevreden, dan stort ik je aankoopbedrag terug.