Referenties

De video’s met uitleg zijn top. Ze zijn kort maar krachtig, er wordt stem en lichaamstaal gebruikt en de woorden komen ook op het scherm. Dus ze bevatten verschillende ondersteuningen.
een deelnemer over de UItdaging in het NT2Spraak College

Alle oefeningen waren duidelijk, ik heb ze nog niet met mijn taalmaatje kunnen doen, omdat we nu bezig zijn met de uitspraak van de h, een onbekende klank in het Russisch.
een taalcoach over de UItdaging in het NT2Spraak College

De manier waarop je de ui kunt leren uitspreken. Dus van u naar uu. En ook de volgorde om eerst te oefenen met woorden en later met zinnen. Ook de luister- en spreekoefeningen voor het dagelijks leven vond ik goed. Ik ga zeker dingen overnemen in mijn lessen.
– Een NT2-docent over de UI-tdaging in het NT2Spraak College

Complimenten! Het was helemaal perfect! Alles was erg duidelijk en ik kreeg in de lessen regelmatig veel motivatie om m’n uitspraak verder te verbeteren. Op deze manier moeten lessen in alle onderwijsinstellingen gegeven worden! Na een paar minuten spreken met de student weet Marieke wat aan de uitspraak verbeterd moet worden. Tijdens de lessen krijg je praktische oefeningen en tips die je helpen om je uitspraak te verbeteren. Je krijgt veel motivatie om met je uitspraak steeds verder te werken, wat ook erg belangrijk is. Ik beveel NT2Spraak aan aan iedereen die zijn/haar uitspraak in het Nederlands wil verbeteren.
Karina, financieel administrateur, Pools

Ik ben nu meer bewust van wat ik fout deed en daardoor kan ik nu beter spreken en weet dat ik in de toekomst met de feedback die ik van Marieke heb gekregen, langzamerhand beter en duidelijker zal spreken. NT2Spraak is een goede school om de puntjes op de i te zetten.
Mariela, student MBA, Spaans (Peru)

Prima, hoge kwaliteit en ‘op maat’
Liudmila, medisch specialist, Russisch

Ik vond NT2Spraak heel erg goed, prima en nuttig.
man, gastheer, Dari (Afghanistan)

Als je jouw uitspraak/verstaanbaarheid in het Nederlands wil verbeteren, is de taaltraining van NT2spraak een aanrader!
vrouw, juridische sector, Portugees (Brazilië)

Uitstekende cursus op maat.
man, medisch assistent, Farsi (Afghanistan)

Ik heb bij NT2spraak een training gevolgd om mijn uitspraak te verbeteren. Ik was na afloop zeer tevreden met de resultaten. Als je bij je uitspraak hulp nodig hebt, raad ik je aan om bij NT2Spraak een training te gaan volgen.
vrouw, leidinggevende, Portugees (Kaapverdië)

‘Nogmaals heel veel dank voor je nuttige lessen! Het was echt heel leuk en leerzaam voor mij om jouw lessen te mogen volgen. Ik leerde er een hoop van. Het beste vond ik dat de lessen één op één waren. Er werd goed aandacht gegeven aan de uitspraak, praten en luisteren. Ik zou NT2Spraak zeker aanbevelen bij vrienden of familie want een goede docente is erg belangrijk voor buitenlanders!’
Hoang, administratief mederker, Vietnamees

‘Toen ik bij Marieke begon, had ik al basiskennis van de Nederlandse taal door het volgen van andere Nederlandse cursussen. Helaas had ik nog steeds problemen om deze kennis dagelijks te gebruiken. Ik voelde dat ik zo slecht sprak dat niemand me kon begrijpen. Marieke hielp me over mijn angst heen en zij bereidde mij voor om te praten tijdens dagelijkse situaties zoals bij de huisarts, de bakker, op mijn werk etc. Dankzij haar heb ik mijn Nederlands verbeterd en praat ik nu vaker.
Volgens mij is Marieke niet alleen een geweldig pedagoog en logopedist maar ook een geweldig persoon. Ik kan NT2Spraak aan iedereen aanbevelen.’
Kasia, administratief medewerker, Pools

‘Vroeger was ik niet te verstaan en nu ben ik wel gehoord.
De puntjes op de i zitten altijd in het Nederlands accent en ik had daar wel een logopedist voor nodig. Marieke is daarin de beste en heeft mijn Nederlandse leven veranderd. Ik heb geleerd om een andere kant van de Nederlands taal te leren.’
– Nicolas, IT-er, Frans

‘Als taalprojectenbureau voeren wij regelmatig opdrachten uit waarbij uitspraaktraining van belang is. Aziatische kennismigranten hebben moeite met het uitspreken van onze taal. Onze docenten worden daarom bijgeschoold door NT2Spraak. Zo leren zij de laatste ontwikkelingen op het gebied van verstaanbaar Nederlands spreken. NT2Spraak is in staat onze klantvraag om te zetten in een zinvolle training. De samenwerking is altijd heel plezierig.’
Emmeke Boot, Delken&Boot interactieve taaltrainingen