Webinar ‘Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen’

‘Mijn cursist kan de ui niet zeggen, legt de klemtoon verkeerd en stelt vragen op een onbeleefde toon. Hoe kan ik hem helpen om verstaanbaar te spreken?’ Dit is een van de vragen die ik tijdens deze webinar beantwoord aan de hand van mijn nieuwe boek ‘Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen’.
Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen is een leidraad voor NT2-docenten van alle taalniveaus. Het staat boordevol informatie over uitspraak van het Nederlands en de didactiek daarvan. Met dit boek heb je een basis in handen waarop je de juiste keuzes kan maken voor het verbeteren van de verstaanbaarheid van je NT2-cursisten.

Het boek en de website

Tijdens deze webinar leer je hoe het boek en de website zijn opgebouwd,  hoe je de uitspraak kunt beoordelen, wat de zeven stappen zijn, en welke prioriteiten je kunt stellen bij het verbeteren van de verstaanbaarheid van NT2-cursisten. De webinar duurt anderhalf uur.

Alle informatie op een rij

Wat: Een webinar over het boek ‘Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen’
Voor wie: NT2-docenten met interesse in uitspraakonderwijs die meer informatie willen over het boek.
Wanneer: Dinsdag 22 juni van 19.30 tot 21.00 uur.
Maximaal aantal deelnemers: 25
Trainer: Marieke Goedegebure, logopedist en linguïst, auteur van Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen en eigenaar van NT2Spraak
Waar:
online (Zoom)
Inschrijfkosten: €15,- (vrijgesteld van btw)

Aanmelden

Doe je mee? Schrijf je in!
En wanneer je na deze webinar de smaak te pakken hebt, nodig ik je van harte uit om mee te doen met met de dagtraining ‘Werken aan verstaanbaar Nederlands’. De inschrijfkosten van deze webinar worden dan in mindering gebracht op de prijs van de training.

Voorwaarden

De toelating gaat op volgorde van inschrijving.
Je ontvangt een week voor de webinar een herinnering en een dag van tevoren krijg je de link naar de Zoom-sessie.
Bij verhindering krijg je de mogelijkheid om aan de webinar deel te nemen op een andere dag.