Singalong Leiden 28 januari 2014

canstockphoto7402752Nieuwe woorden leren en vloeiend spreken, dat wil iedereen die Nederlands leert. En dat maakt Nederlandse liedjes zingen zo leuk! Je hoeft niet mooi te kunnen zingen, als je maar plezier hebt!

Dinsdag 28 januari organiseert NT2Spraak, een taaltrainingsbureau in Leiden, weer een ‘Singalong’-avond voor anderstaligen.
We beginnen de avond met een warming-up en zingen daarna onder de enthousiaste leiding van gitariste Greet Meesters en pianist Frank Renooij liedjes uit het NT2Spraak-repertoire, zoals Het is een nacht van Guus Meeuwis en De vlieger van André Hazes.
Je kunt boekjes met de Nederlandse tekst en een Engelse vertaling lenen of kopen.
In de pauze is er koffie, thee en fris en tijd om met de andere ‘zangers’ te praten.

SAMSUNG CSC

De avond is bedoeld voor anderstaligen, maar Nederlandse partners (die een beetje kunnen zingen 😉 zijn natuurlijk ook welkom. Verbeter je Nederlands en leer tegelijkertijd nieuwe mensen kennen!

Wat kost het?
De entree is gratis. In de pauze gaan we met de pet rond (=zamelen we geld in) voor de muzikanten, dus zorg dat je wat kleingeld meeneemt! De (fris)drankjes kosten €1,-.

Aanmelden
Meld je aan via info@nt2spraak.nl of ga naar facebook.com/nt2spraak. We hebben plek voor ongeveer 40 mensen, dus wees er op tijd bij!

Tijd en locatie
Dinsdag 28 januari, 20.00-22.00 uur bij Meet&Greet,
Raamstraat 17, 2316 BA Leiden (zijstraat van de Haarlemmerweg)

Sing along Dutch songs is een initiatief van NedLes in Amsterdam.