NT2Spraak 5 jaar!

Deze maand bestaat NT2Spraak 5 jaar. Tijd om even terug te kijken!

Als ik goed geteld heb, heb ik in deze periode zo’n 125 individuele trainingen en 60 workshops gegeven. Het heeft me veel ervaring en leuke contacten opgeleverd met anderstaligen uit alle hoeken van de wereld, werkgevers, re-integratieconsulenten, collega-NT2-docenten en taalvrijwilligers. Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de leuke samenwerking tot nu toe!

Ook geniet ik nog steeds van de taalkundige en logopedische uitdaging – mijn fascinatie voor klanken, klemtoon en ritme wordt er niet minder om. Ik ben meer gericht op klemtoon, ritme en intonatie, maar mijn favoriete Nederlandse klank is de ‘stomme e’… vooral in woorden die alleen ‘u’-klanken bevatten, zoals gelukkig en verrukkelijk.

Ik ben benieuwd wat jij een mooie klank vindt, en waarom. Mail het me en maak kans op een exemplaar van Klinkerdobbel!