Inloggen Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen verandert

Bericht van uitgeverij Coutinho: 

Vanaf 10 augustus 2022 verandert het inloggen in, en activeren van, het online studiemateriaal van Coutinho. Om die reden is onze website en het online studiemateriaal niet beschikbaar op woensdagochtend 10 augustus 2022. We verwachten dat de website en het online studiemateriaal in de loop van de middag weer beschikbaar is.

Wat gaat er veranderen?
Voor het online studiemateriaal behorende bij onderstaande uitgaven maken we gebruik van een nieuwe online leeromgeving. Voor deze omgeving moest apart een account worden aangemaakt, naast een account op coutinho.nl. Dit gaat veranderen. Vanaf 10 augustus gaat het inloggen en activeren voor al het studiemateriaal via één account op coutinho.nl.

  • KlasNL naar A1/A2;
  • Taaltalent deel 1 en 2 (2e druk);
  • Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen;
  • Goedgeletterd;
  • Maak er werk van!;
  • Spreken met beeld.

Wat betekent dit voor mij?
Op dit moment hoef je nog niks te doen. Dit is een aankondiging van deze wijziging, zodat je je daar op kunt voorbereiden en desgewenst je cursisten kunt inlichten. Na 10 augustus geldt het volgende:

Let op: het is noodzakelijk dat je een account gebruikt of aanmaakt op www.coutinho.nl met hetzelfde e-mailadres als het e-mailadres waar je mee inlogde voor het online studiemateriaal op dlo.coutinho.nl.

Waarom maken wij deze wijziging?
We voeren de verandering voor het inloggen en activeren van het online studiemateriaal door, zodat je altijd met hetzelfde account kunt inloggen. Onafhankelijk van het studiemateriaal van Coutinho dat je gebruikt. Dit is handig wanneer je als docent meerdere producten tegelijk gebruikt, en het maakt het proces eenvoudiger voor de cursist.

Heb je naar aanleiding van deze mail een vraag? Stel je vraag aan ons via info@coutinho.nl.