Wat een cadeautje!!!

De mini-uitspraakcursus voor de ‘uu’ is een groot succes! Er zijn al meer dan honderd deelnemers en ik geniet van alle positieve reacties! Ik heb deze cursus gemaakt als cadeautje voor jou, en dat het zo’n succes is, is echt een cadeautje voor mij!

Op 15 januari wil ik met jou en heel veel andere deelnemers de UI-tdagingaangaan: in 10 dagen zoveel mogelijk mensen de ‘ui’ leren.
(het liefst dUIzend, dus deel dit bericht gerust 😉)
De UI-tdaging wordt persoonlijker dan de minicursus: je krijgt elke dag een stukje toegestuurd. Er zit ook een online vragenuurtje in voor docenten en een online uitspraakles voor taalleerders.

En dat brengt me op een vraag die ik de afgelopen dagen kreeg:
‘Is het NT2Spraak College nou voor docenten of voor anderstaligen?’
Mijn antwoord: Het NT2Spraak College is bedoeld voor allebei!
Anderstaligen met genoeg taalkennis kunnen er zelfstandig mee werken.
NT2-Docenten kunnen de tips en video’s gebruiken in hun lessen en deelnemen aan de vragenuurtjes voor hun eigen deskundigheidsbevordering.
Taalcoaches kunnen de oefeningen samen met hun taalmaatje doen.

De UI-tdaging wordt de officiële aftrap van het NT2Spraak College.
Vanaf eind januari zal daar een complete module beschikbaar zijn voor alle Nederlandse klinkers, en in de loop van 2018 ook voor klemtoon, medeklinkers, intonatie en assimilatie.
De komende maand kun je nog even rustig oefenen op de ‘uu’die onderdeel is van de ‘ui’. Heb je de minicursus nog niet gedaan of ben je nog niet klaar? Je komt er via onderstaande knop.

Een heel fijne pakjesavond en ik zie je graag bij de UI-tdaging!
Op 15 december ontvang je alvast de link waarmee je je kunt aanmelden.

Dankbare groet,

Marieke