Trainers

Eigenaar Marieke Goedegebure:

Wat is er nou belangrijker dan gehoord worden? Een taal kunnen spreken is mooi, maar om gehóórd te worden door de mensen om je heen, moet je verstaanbaar spreken, met de juiste toon. Dat gaat niet (altijd) vanzelf. Ik hou enorm van de klank en toon van talen en help je graag met het verbeteren van jouw uitspraak in het Nederlands, zodat je gehoord wordt door de mensen met wie je praat.

Mijn motto is: Je kunt een plant niet harder laten groeien door aan de bladeren te trekken. Misschien is dat een raar motto voor een docent. Maar het is toepasselijker dan het lijkt. Taal leren is een proces, en van iemand die in dat proces zit kun je niet verwachten dat hij alle nuances van de uitspraak beheerst. Maar je kunt een plant wel harder laten groeien door hem te voeden. Ik voed je graag met kennis en inzicht in de uitspraak van het Nederlands en feedback op je manier van spreken. Daar groei je van.

Lees meer over Marieke op LinkedIn.

Trainer Paulien Westerduin: 

Bij NT2Spraak komen mijn opleidingen en passies bij elkaar. Als logopedist en NT2-docent help ik je bij het verbeteren van jouw verstaanbaarheid en het toepassen daarvan in de taal. Dat is telkens weer een prachtig proces om mee te maken.

In mijn vrije tijd speel ik veel fagot en zing ik in een koortje. Mijn muzikale gehoor komt in dit werk heel goed van pas!

Lees meer over Paulien op LinkedIn.

Interesse in een training? Laten we kennismaken!
Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.