Cursus ‘Beter Nederlands spreken’

Leer Beter Nederlands spreken!

Op dinsdag 12 september start de volgende cursus ‘Beter Nederlands spreken’!
Spreken is de belangrijkste vaardigheid in het dagelijks leven: op elk niveau moet je de juiste woorden kennen, goede zinnen maken en dat alles verstaanbaar uitspreken.

Het materiaal
Beter Nederlands spreken is een boek + website met spreekoefeningen, gerangschikt op thema. (kennismaken, kopen, wonen, gezondheid, vrije tijd, media, werk en sollicitatie) In dit materiaal is veel aandacht voor woordenschat (routines), uitspraak (prosodie en klanken) en zinsbouw. De bijbehorende website bevat veel audiomateriaal en uitspraakoefeningen.

De cursus
In de cursus ‘Beter Nederlands spreken’ doorlopen we het boek en krijg je persoonlijke opdrachten voor het verbeteren van je uitspraak. De cursus zal bestaan uit 14 lessen van 2,5 uur. Voor aanvang, halverwege en na de cursus doe je een spreekvaardigheidstoets om je vorderingen te meten.
De volgende cursus begint op 12 september en duurt tot 19 december.

Tijdstip
Dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur

Locatie
Crown Business Centre, Schipholweg 103 in Leiden. Kijk hier voor de routebeschrijving.

Docenten:
Marieke Goedegebure, taaltrainer en logopedist NT2 en eigenaar van NT2Spraak en Paulien Westerduin, taaltrainer en logopedist NT2. Lees hier meer over de achtergrond en visie van NT2Spraak.

Kosten:
€550,- per cursus. De intake, het lesmateriaal (boek en website), koffie/ thee en het eindgesprek zijn bij de prijs inbegrepen.

Interesse?
Download de cursusinformatie en meld je aan via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met je op voor een intakegesprek in augustus.

Aanmelding cursus Beter Nederlands spreken

Aanmeldingsformulier voor de cursus Beter Nederlands spreken - NT2Spraak. Met dit formulier meld je je aan voor een intakegesprek. Na het intakegesprek beslis je of je de cursus gaat volgen.
  • Hoe schat je je taalniveau in?
  • Kun je op dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur? (Voor het verkrijgen van een bewijs van deelname moet je 12 van de 14 lessen aanwezig zijn.)