Cursus ‘Beter Nederlands spreken’

Leer Beter Nederlands spreken!

 

Startdatum nog niet bekend
Er is nog geen nieuwe startdatum voor de volgende cursus ‘Beter Nederlands spreken’. 
Spreken is de belangrijkste vaardigheid in het dagelijks leven: op elk niveau moet je de juiste woorden kennen, goede zinnen maken en dat alles verstaanbaar uitspreken.

Het materiaal
Beter Nederlands spreken is een boek + website met spreekoefeningen, gerangschikt op thema. (kennismaken, kopen, wonen, gezondheid, vrije tijd, media, werk en sollicitatie) In dit materiaal is veel aandacht voor woordenschat (routines), uitspraak (prosodie en klanken) en zinsbouw. De bijbehorende website bevat veel audiomateriaal en uitspraakoefeningen.

De cursus
In de cursus ‘Beter Nederlands spreken’ doorlopen we het boek en krijg je persoonlijke opdrachten voor het verbeteren van je uitspraak. De cursus zal bestaan uit 14 lessen van 2,5 uur. Voor aanvang, halverwege en na de cursus doe je een spreekvaardigheidstoets om je vorderingen te meten.

Locatie
Crown Business Centre, Schipholweg 103 in Leiden. Kijk hier voor de routebeschrijving.

Docenten:
Marieke Goedegebure, taaltrainer en logopedist NT2 en eigenaar van NT2Spraak en Paulien Westerduin, taaltrainer en logopedist NT2. Lees hier meer over de achtergrond en visie van NT2Spraak.

Kosten:
€550,- per cursus. De intake, het lesmateriaal (boek en website), koffie/ thee en het eindgesprek zijn bij de prijs inbegrepen.

Interesse?
Meld je aan via het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.