Contact

Adres

 

NT2Spraak

Postadres:
Hansenstraat 8, 2316 BJ Leiden

Leslocatie:
Schipholweg 103, 2316 XC Leiden

E: info@nt2spraak.nl
KvK: 27.33.64.41

Algemene voorwaarden NT2Spraak
Klachtenprocedure NT2Spraak

Routebeschrijving

De leslocatie van NT2Spraak is goed bereikbaar met de trein en de auto. U kunt gratis parkeren achter het kantoorgebouw. Lees hieronder de routebeschrijving.

Lopend vanaf station Leiden Centraal

Neem de hoofduitgang van het station, aan de kant van het centrum. Sla direct linksaf en steek de weg over. Voor u bevindt zich een tunnel, aan de rechterkant van de weg het Golden Tulip Hotel. Dit is de Schipholweg. Loop door tot het eind van deze weg. U passeert een kruising met verkeerslichten.
Op de volgende kruising met verkeerslichten komt u bij de Willem de Zwijgerlaan. Op de hoek bevindt zich aan de rechterkant het Crown Business Centre. Hier gaat u naar binnen. Meld u bij de receptie. Ik haal u daar op.

Met de auto

Op de Schipholweg gaat u bij de verkeerslichten de Parmentierweg in. U ziet recht voor u de GGD en slaat direct linksaf. Rij door tot het einde van de Parmentierweg. Daar ziet u recht voor u het parkeerdek van het Crown Business Centre. (zie foto hieronder.) Hier kunt u gratis parkeren. Toets bij de slagboom code 01 en zeg dat u voor NT2Spraak komt. Vanaf het parkeerdek neemt u de linker ingang. Meld u bij de receptie. Ik haal u daar op.

 

parkeren parkeren2

Contactformulier