Informatie over het NT2Spraak College

Goed dat je er bent! Op deze pagina vertel ik je alles over het NT2Spraak College

Bestel direct jouw cursus

Wat is het NT2Spraak College?

Het NT2Spraak College is een online platform met uitspraaklessen die zijn opgebouwd volgens het 6-stappenplan van NT2Spraak: snappen, voelen, zien, horen, oefenen en doen. Deze videolessen zijn bedoeld voor: anderstaligen vanaf B1 die hun uitspraak willen verbeteren door zelfstudie, NT2-docenten die de lessen in hun groep willen gebruiken en taalcoaches die één op één een les kunnen doornemen met hun taalmaatje.
Je krijgt in elke les duidelijke uitleg over de beweging van je mond, klemtoon en intonatie, de verschillen tussen schrijven en spreken, luister- en uitspraakoefeningen en tips om het geleerde toe te passen. Duidelijk spreken leer je niet uit een boek!

Neem een kijkje in het NT2Spraak College

Inhoud van de modules

De modules in het NT2Spraak College worden stap voor stap ontwikkeld: 5 modules in totaal. Elke module bevat 5 losse lessen plus een bonusles over hetzelfde thema. Het NT2Spraak College bevat dus uiteindelijk 30 lessen in 5 thema’s!!!

1. Klinkers – beschikbaar
2. Nadruk/Klemtoon – beschikbaar
3. Medeklinkers – wordt hard aan gewerkt 🙂
4. Intonatie
5. Vloeiend spreken

Tarieven

Als je een les hebt aangeschaft kun je hem onbeperkt bekijken. En dat is mooi, want hoe vaker je oefent, hoe beter je uitspraak wordt! 
Een losse uitspraakles: €5,00
Themamodule: €25,00
Een module bevat 5 uitspraaklessen een bonusles. Je krijgt dus één les gratis. 
Complete pakket: Wanneer alle pakketten online staan, wordt het ook mogelijk de hele serie met korting aan te schaffen.

Bestel jouw cursus

Doe je mee? Dit is wat anderen zeggen

Ik vind de hele reeks (videolessen) helder en enthousiasmerend. De online-groepsles heeft m.i een grote toegevoegde waarde en de mogelijkheid opnames te laten beluisteren ook. Mensen werken zelfstandig maar worden niet aan hun lot overgelaten.

De video’s met uitleg zijn top. Ze zijn kort maar krachtig, er wordt stem en lichaamstaal gebruikt en de woorden komen ook op het scherm. Dus ze bevatten verschillende ondersteuningen.