Alle informatie over het NT2Spraak College

Want duidelijk spreken leer je niet uit een boek!

 

Goed dat je er bent! Op deze pagina vertel ik je alles over het NT2Spraak College.
Maar eerst laat ik graag een paar deelnemers aan het woord…

Wat anderen zeggen

Ik vind de hele reeks helder en enthousiasmerend. De online-groepsles heeft m.i een grote toegevoegde waarde en de mogelijkheid opnames te laten beluisteren ook. Mensen werken zelfstandig maar worden niet aan hun lot overgelaten.

De video’s met uitleg zijn top. Ze zijn kort maar krachtig, er wordt stem en lichaamstaal gebruikt en de woorden komen ook op het scherm. Dus ze bevatten verschillende ondersteuningen.

Bestel jouw cursus

Wat is het?

Het NT2Spraak College is een online platform met uitspraaklessen die zijn opgebouwd volgens het 6-stappenplan van NT2Spraak: snappen, voelen, zien, horen, oefenen en doen.
Deze videolessen zijn bedoeld voor: anderstaligen vanaf B1 die hun uitspraak willen verbeteren door zelfstudie, NT2-docenten die de lessen in hun groep willen gebruiken en taalcoaches die één op één een les kunnen doornemen met hun taalmaatje.
Je krijgt in elke les duidelijke uitleg over de beweging van je mond, klemtoon en intonatie, de verschillen tussen schrijven en spreken, luister- en uitspraakoefeningen en tips om het geleerde toe te passen.

Neem een kijkje in het NT2Spraak College

Inhoud van de modules

De modules in het NT2Spraak College worden stap voor stap ontwikkeld: 5 modules in totaal. Elke module bevat 5 losse lessen plus een bonusles over hetzelfde thema. Het NT2Spraak College bevat dus uiteindelijk 30 lessen in 5 thema’s!!!

1. Klinkers – beschikbaar
2. Nadruk/Klemtoon – beschikbaar
3. Medeklinkers
4. Intonatie
5. Vloeiend spreken

Tarieven

Verbeter je uitspraak, vergroot je zelfvertrouwen! Bestel jouw cursuscoupon en log in met je account in het NT2Spraak College. Voor alle coupons geldt onbeperkt toegang. En dat is mooi, want hoe vaker je oefent, hoe beter je uitspraak wordt! 
Losse uitspraaklessen
€5,00
Themamodule: €25,00 – bevat uitspraakles 1 t/m 5 en de BONUSles. Totale waarde: 30,- (je krijgt één les gratis)
Complete pakket: Wanneer alle pakketten online staan, wordt het ook mogelijk de hele serie met korting aan te schaffen.

Download: Informatie over het NT2Spraak College – april

Bestel jouw cursus